Vacature

Hier vindt je de meest actuele vacatures.

Help ons groeien. Prolis breidt uit.

Wij zoeken ‘ambulante kind, jeugd en gezinsbegeleiders (m/v)’

voor 24 tot 32 uur in week in de regio Nijmegen/Arnhem

Wie zijn wij?

Prolis biedt als zorgaanbieder specialistische ambulante begeleiding aan kinderen, jongeren (0 t/m 24 jaar) en hun ouders. Wij bieden zorg op maat bij de cliënt thuis waar we werken aan de door ons samen opgestelde doelen, zoals leren omgaan met emoties en zelfstandigheidsbevordering.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag in gezinnen waarbij er sprake is van psychosociale – of psychiatrische problematiek bij één van de gezinsleden. Bereikbaarheid en flexibiliteit is voor onze cliënten belangrijk. Daarom kunnen de werktijden ook ‘s avond en een enkele keer in het weekend vallen. Als begeleider draag je zorg voor het opstellen en uitvoeren van een begeleidingsplan waarin heldere doelen en acties geformuleerd staan.

Wij werken intensief samen met het eigen netwerk van onze cliënten, sociale wijkteam, huisartsen en andere kleine organisaties. Op deze manier kunnen wij voor onze cliënten snel passende expertise inschakelen. Het onderhouden van contact met school, werk en vrijetijdsbesteding is een onderdeel van de begeleiding.

Wie wij zoeken?

Wij zoeken een energieke collega met een frisse kijk op ambulant werken in gezinnen. Heb jij minimaal een agogische of verpleegkundige HBO opleiding afgerond en heb je minimaal 2 jaar stage- of werkervaring in het ambulant werken? Solliciteer dan direct! Breng je nog meer ervaring met je mee? Wij zijn in het bijzonder op zoek naar collega’s met ervaring in de psychiatrie, MST, IPG, MDFT, oplossingsgericht werken, Sociale vaardigheidstraining, Rots en Water  trainers.

Het feit dat je zelfstandig op pad gaat, vraagt van jou een stevige ruggengraat, zelfreflectie en een daadkrachtige aanpak. Je bent in staat een evenwicht te vinden in professionele nabijheid, sturen, loslaten, begrenzen en ondersteunen. Je hebt een coachende positieve houding, bent geduldig, creatief en consequent zowel naar collega’s als naar cliënten. Tevens ben je SKJ geregistreerd. De werktijden zijn zowel overdag als in de avonden en soms in het weekend.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een enthousiast team, bestaande uit kundige collegae met verschillende opleidingsachtergronden en ervaring in werkvelden zoals de psychiatrie en jeugdzorg. Persoonlijk, bevlogen, gecommitteerd & ondernemend; dat kenmerkt de cultuur van Prolis.  Samen streven we naar het beste resultaat en een goede samenwerking met onze cliënten en verwijzers. Omdat we volop in ontwikkeling zijn, bieden we veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, terwijl je samen met ons verder bouwt aan een mooie organisatie.

De aanstelling is per direct en voor de duur van 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging. De verloning en personele administratie word verzorgd door PP personeelsdiensten. Wij hanteren de CAO GGZ FWG 50 als leidraad in onze faciliteiten en bieden een marktcomform salaris. Het aantal uren (minimaal 8) bespreken we graag in overleg, schroom niet te bellen voor meer informatie.
Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de wervings- en selectieprocedure. Tevens moet je SKJ geregistreerd zijn of bereidt zijn om hiervoor een accreditatietraject voor te lopen.

 

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en wil je wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via 085-130 1242

 

Je mag je brief en CV mailen naar werken@prolis.nl

Sluitingsdatum……

 

Op dit moment hebben wij geen lopende vacature, wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden om in de toekomst bij ons te kunnen komen werken.

Wil je op de hoogte blijven van de actuele vacatures, volg ons dan via LinkedIN

 

Acquisitie

Wij stellen het zeer op prijs als je als professional interesse hebt om bij ons te werken, neem dan zeker contact op.

 

Wij stellen het niet op prijs om gebeld te worden door werving en selectiebureaus.