Stagiaires

Stagiaires

Tot onze spijt moeten we aangeven dat wij voor het studiejaar 2024 niet meer actief op zoek zijn naar stagiaires die ons team kunnen versterken.

Helaas zijn alle plekken voor stagiaires vergeven.Wil je in de toekomst stage komen lopen schrijf dan gerust naar stage@prolis.nl en dan nemen we je mee. Geef duidelijk aan om welk studie/ kalenderjaar het gaat.

Wil je op de hoogte blijven?

Check dan onze LinkedIn pagina en neem tijdig met ons contact op als je voor een volgend studiejaar opzoek bent naar een leuke plek. 

Vergoeding en verantwoordelijkheden

Als je bij ons stage komt lopen heb je recht op een vooraf vastgestelde stagevergoeding. In de rol van stagiaire zal je niet in de positie worden gebracht dat je een eind verantwoordelijkheid draagt voor een zorgproces. 

Hoe ziet een stage eruit?

Als je bij ons stage komt lopen dan start je eerst binnen ons trainingshuis. We doen dit zodat je met prettige begeleiding van collega’s op een leuke manier kunt kennismaken met onze doelgroep en organisatie. Naar mate je leerproces het toelaat gaan we gezamenlijk toewerken naar extra taken en verantwoordelijkheden . Hierbij gaan we opzoek naar jou wensen om bij andere onderdelen van ons zorgaanbod te gaan meelopen, zoals ambulant, groepen en evt. vaktherapie.

Wat vragen we van jou

Wij zijn opzoek naar stagiaires die zich graag willen ontwikkelen binnen een ontwikkelingsgerichte organisatie die zich richt op psycho-sociale en psychiatrische problematiek voor kinderen en gezinnen tussen de 0 en 23 jaar. 

Naast dat we duidelijke afspraken maken over de momenten waarop je bij ons stage kunt lopen vragen we je ook om met ons mee te denken als er flexibiliteit nodig is. We bieden de mogelijkheid om in het kader van je leerproces ook op andere momenten zoals een keer in het weekend of de avond aanwezig te zijn. Dit gaat altijd in goed overleg.

Wil je solliciteren?

Ben je enthousiast geworden van onze organisatie dan kun je je brief en CV richten aan stage@prolis.nl