Kom maar op! Ik ben top!

Assertiviteitstraining voor kinderen van 9 tot 12 jaar

In de training leren de kinderen dat hun vertrouwde manier van reageren één mogelijke manier is, maar dat er ook andere manieren zijn die ertoe kunnen leiden, dat de kinderen beter voor zichzelf kunnen opkomen. 

PrOP staat voor Problemen, Omgeving en Persoonlijke stijl. De training omvat 9 bijeenkomsten van anderhalf uur. Na de tweede bijeenkomst voor de kinderen is er een ouderbijeenkomst. Hierin worden vragen beantwoord en  bespreken we hoe de ouders hun kinderen gedurende dit traject kunnen ondersteunen bij het eigen maken van nieuw geleerd gedrag.

De bijeenkomsten zullen wekelijks gehouden worden op het Trainingshuis van Prolis op maandagen van 15.45 tot 17.15. We starten op maandag 6 mei met de eerste ProP sessie voor de kinderen. De ouderbijeenkomst staat gepland op dinsdagavond 14 mei om 19.00u. Deze bijeenkomst zal ongeveer anderhalf uur duren. In verband met Pinksteren is er één sessie gepland op dinsdag 11 juni, zelfde tijd. Op deze manier kunnen we voor de zomer de volledige training afronden. De training wordt gegeven door Carlijn Hendrikx en Barbara Kortbeek.

Bij interesse voor deze training willen wij jullie vragen de aanmelding te doen voor 29 april via dit email-adres: info@prolis.nl met als aanhef PrOP training.