icon

Over Prolis


Prolis is een flexibele organisatie die specialistische ambulante begeleiding biedt aan gezinnen, jongeren en kinderen (6 t/m 23 jaar) die te maken hebben met sociaal-emotionele en/of psychiatrische problemen of waarvan de ouder-kindrelatie onder druk staat. Wij leveren zorg op maat bij gezinnen thuis in de regio Nijmegen.


Waarom Prolis?
Specialistische ambulante begeleiding bij Prolis is gericht op het voorkomen van inzet van zwaardere zorg. Kinderen, jongeren of gezinnen in de regio Nijmegen die in een situatie terecht komen waar problemen ontstaan of toenemen, bieden wij handvatten. Ouders leren zo zelfstandig de draad weer op te pakken. Dit doen wij door ieder gezinslid weer in hun kracht te zetten door ondersteuning op maat te bieden. In samenspraak stellen we doelen op waar we op een efficiënte en oplossingsgerichte manier naartoe werken. Lees meer over onze manier van werken onder de tegel ‘methode’.
De begeleiding kan vanuit het raamcontract met de gemeente worden bekostigd.


Persoonlijk en flexibel
Prolis is opgericht door twee hulpverleners die beiden jaren ervaring hebben opgebouwd in de geestelijke gezondheidszorg en die met specialistische ambulante begeleiding in de regio Nijmegen maatwerk leveren. Prolis stapt in waar reguliere GGZ niet op in kan springen, namelijk op gebied van urgentie, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Prolis levert:
 

  • Flexibele zorg; bij u thuis, ook ‘s avonds en in de weekenden;
  • Binnen 24 uur contact met begeleider;
  • Zorg op maat; zo kort mogelijk en intensief als noodzakelijk; één gezin, één plan, één begeleider.

 
Contact
Wilt u meer weten over Prolis en specialistische ambulante begeleiding in de regio Nijmegen? Stuur het contactformulier in en wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

 

U kunt ons ook bellen of mailen:

Robbert Hofman    06- 21426030                                                   info@prolis.nl

Wesley Hekhuizen 06- 18296036